torsdag 19 april 2012

Örter för kvinnan

Här kommer förslag på lite bra örter för oss kvinnor mitt i livet som ger lust och fägring och passar bra med mina bioidentiska hormoner.
Maca
Stärker sexlusten
En rot som växer på hög höjd i Peru. Ger kraft och energi och stärker vår sexlust. Är en adaptogen ört. Är lite besk i smaken. Mycket bra för oss kvinnor mitt i livet.

Rosenrot
Sveriges Ginseng Växer bland annat i svenska fjällen och Hälsingland. Rötterna doftar ljuvligt av ros! Rosenroten ökar din sexuella lust och sägs öka benägenheten till orgasm. Rosenroten motverkar stress och ger en ökad uthållighet. Den sägs dessutom ge en ökad fokusering. Rosenroten ska inte användas vid graviditet och amning.

Rödklöver
Lindrar klimakteriebesvär och gott att göra te på!
Motverkar hosta och sägs vara inflammationshämmande. Rödklöver innehåller isoflavoner som är ett effektivt växtöstrogen och är ett av ämnena som gör rödklöver effektivt mot PMS och klimakteriebesvär. Tips: Gör te på rödklöverblommor.

Schizandra
En rån Kina
Motverkar nedstämdhet och stimulerar uttröttade binjurar. Stöttar leverns funktion och sägs förbättra vårt minne. Hjälper till att motverka klimakteriebesvär som svettningar och torrhet i slidan. Schizandra stärker den sexuella lusten genom att höja dopaminnivåerna i nervsystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar